Vaš putokaz ka uspehu.

O nama

Knjigovodstvena agencija PUTOKAZ pruža računovodstvene, knjigovodstvene, usluge poreskog savetovanja i druge administrativno-pravne usluge za privredna društva, mala i srednja preduzeća, preduzetnike, udruženja građana i indirektne budžetske korisnike. Sedište agencije je u Zrenjaninu, a područje rada obuhvata grad Zrenjanin i širu okolinu.

Naš rad se temelji na višegodišnjem iskustvu iz oblasti knjigovodstvenih usluga. Pružamo profesionalan i transparentan odnos, ažurnost i prilagođavanje usluga potrebama klijenata.

Misija i vizija

Nasa misija je da kroz profesionalno vođenje poslovnih knjiga i putem dobre međusobne saradnje postignemo da imamo zadovoljne i uspešne korisnike naših usluga. Naš cilj je da budemo prepoznati kao agencija od poverenja i integriteta iza koje stoje zadovoljni i uspešni klijenti.

 

Usmeravamo klijente u smislu troškovne politike putem finansijskih analiza, maksimalnog iskorišćenja poreskih olakšica, raznih subvencija i dotacija i rešavanjem svih nedoumica u poslovanju, naročito vezano za važeće zakonske propise kako bi olakšali poslovanje, uštedeli vreme i novac korisnicima usluga

Zašto mi?

Zašto mi?

Call Now Button